Sagolik Service
Vart du vill, när du vill - och lite till

Sagolik Service handhar bokningarna för olika taxibåtar, alltså om du vill åka ut på sjön ringer du till mig och berättar om dina önskemål, jag ordnar en passlig båt med kapten åt dig och ditt sällskap. Sammanslutningen av dessa båtförare i hela Ålands skärgård kallas Ålands Båtar och har på mitt initiativ fungerat sedan våren 2005. I ”vårt stall” finns olika båtar för olika ändamål och behov, dvs. snabba båtar för brådskande transporter och långsammare båtar för lugna utflykter.


Förutom bokning av taxibåtar handhar jag kommunens turistinformation på samma telefonnummer. Till mig kan du ringa även när du är i behov av guide, antingen på Kumlinge och Seglinge eller i vattnen omkring, jag ordnar nämligen utflykter enligt önskemål, med eller utan picknick-korg. Populära utflyktsmål med båt bland turister och sommarseglingebor har varit Källskär (Kökar) och Mariehamn.

vene

Vintertid är det lugnare på bokningssidan. Mitt jobb består då av arbete för näringslivsnämnden i Kumlinge kommun, medverkan i olika näringslivsprojekt samt uppdrag kring marknadsföring och reklam.

Du kan vända dig till mig även i frågor gällande boende i Kumlinge kommun, både för kortare och längre tid.

sagolik

Ta kontakt:
Sagolik Service
Satu Numminen
22810 Seglinge

Tel. 040 506 12 99

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.